ZVZwartsluis maakt zwemmen leuker

ZVZwartsluis maakt zwemmen leuker

Samen plezier maken in het water. Genieten tijdens een dagje strand of een kinderfeestje. Je wilt als ouder graag dat je kind goed kan zwemmen en dat de zwemvaardigheid van je kind zijn/haar zwemplezier niet in de weg zit. In Zwartsluis gaan de meeste kinderen al vroeg op zwemles. Dat is in zo’n waterrijke omgeving erg belangrijk. Dan wil je ook dat de zwemvaardigheid van je kind zo optimaal mogelijk blijft zodra je kind zijn/haar zwemdiploma heeft behaald.

Dit kun je doen door je kind zoveel mogelijk te laten zwemmen…..oefenen….meters maken….

IMG_5121

Natuurlijk werkt het heel goed door je kind zo vaak mogelijk lekker te laten zwemmen in het zwembad en deel te laten nemen aan het schoolzwemmen. Helaas neemt de mogelijkheid voor schoolzwemmen af door allerlei bezuinigingen van de overheid. De overheid is namelijk niet verantwoordelijk voor het zwemonderwijs, dat zijn de ouders. Sommige gemeenten erkennen de noodzaak van schoolzwemmen en blijven daarom de scholen (beperkt) steunen.

Vandaar dat wij je willen attenderen op de mogelijkheden die zwemvereniging ZVZwartsluis te bieden heeft.

ZVZwartsluis biedt de mogelijkheid om de zwemvaardigheid van je kind te vergroten. ZVZwartsluis maakt zwemmen leuker doordat er niet alleen aan zwemvaardigheid en zwemconditie wordt gewerkt, maar ook doordat er in een gezellige en plezierige omgeving getraind wordt. Daarnaast zorgt regelmatig gericht trainen, onder begeleiding van professionele badmeesters en zwemtrainers voor een vergroting van de kwaliteit van het zwemmen van je kind. En wist je dat zwemmen zorgt voor een vergroting van de longinhoud en daarmee voor een duidelijke verbetering van de conditie van uw kind. Ook zorgt gericht trainen op zwemmen voor een versterking van de spieren. Zwemmen kan gerust gezien worden als een allround sport waarbij blessures niet snel voorkomen.

ZVZwartsluis biedt dit alles en levert hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. ZVZwartsluis biedt de mogelijkheid voor kinderen om alleen recreatief mee te doen met de zwemtrainingen. Maar het is natuurlijk ook leuk om eens met een wedstrijd mee te doen. ZVZwartsluis neemt aan diverse regionale wedstrijden mee, van diverse niveaus. Je hoeft dus geen Ranomi Kromowidjojo te zijn om pas mee te kunnen doen aan een wedstrijd. Dat is ook leuk om eens te kijken wat al die trainingsuren voor resultaat hebben gehad. De trainingen zijn voor jong en oud, van recreatief tot sportief en competitief.

IMG_5125

ZVZwartsluis staat sportief gezien goed bekend. ZVZwartsluis levert – zowel individueel en als in teamverband – uitzonderlijke prestaties. Zo komt ZVZwartsluis bijvoorbeeld uit in de regionale B-zwemcompetitie.

Maar we zijn natuurlijk niet altijd alleen maar serieus bezig… ZVZwartsluis maakt zwemmen ook leuker door allerlei nevenactiviteiten te organiseren, zoals een gezellige startdag, vriendjes-en-vriendinnen-avonden, disco-zwemmen, enzovoort! Zwemmen is vooral ook plezier maken met elkaar.

Ben je benieuwd of ZVZwartsluis ook iets voor je kind zou kunnen bieden? Je kunt ook gewoon gezellig langs komen in het zwembad De Kragge. Er is op dinsdagavond, woensdagavond, donderdagavond en vrijdagavond altijd wel iemand van ZVZwartsluis aanwezig. Voel je vrij om te komen kijken, maar uw kind kan ook altijd een keer vrijblijvend meedoen! Hopelijk tot ziens!