fallback-image

Voorwoord nieuwsbrief juli 2019

Hierbij ontvang je de eerste nieuwsbrief van ZvZwartsluis. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie als zwemmer, ouder/verzorger, trainer, official en vrijwilliger een aantal keren per seizoen op de hoogte houden van actualiteiten binnen de zwemvereniging.

Wanneer wij terugkijken naar het seizoen 2018-2019 hebben wij het als kleine zwemvereniging nog helemaal zo gek niet gedaan. Met een kleine groep van circa 20 zwemmers hebben wij  onze positie dit seizoen weten te handhaven in de C-competitie. Dit is een echte knappe teamprestatie waar wij als club trots op mogen zijn!

Onze minioren zijn er ook dit seizoen weer in geslaagd om de Nationale Arena Club Meet te winnen. Deze wedstrijd werd in Den Haag gezwommen met het thema Olympische Spelen. De voorbereiding zorgde voor veel plezier bij jong en oud..

Verder hebben onze zwemmers deelgenomen aan de Overijsselse A- en B-kampioenschappen, estafettekampioenschappen, regionale miniorenfinales en NJJK’s. Bij deze wedstrijden zijn er individueel prachtige prestaties neergezet. Onze jongste zwemmertjes hebben om kennis te maken met het wedstrijdzwemmen deelgenomen aan de 10-kampwedstrijden en swimkick-minioren; wedstrijden waar het plezier voorop staat en ervaring kan worden opgedaan.

Om deze prestaties neer te kunnen zetten is de inzet van vrijwilligers, van trainers tot officials als ook vrijwilligers op de ‘achtergrond’ (sponsorcommissie, wedstrijdsecretariaat, activiteitencommissie, communicatie en bestuur)  keihard nodig. Het afgelopen seizoen zijn velen van ons hier erg druk mee geweest. Wij realiseren ons dat het lastig is om naast gezin, werk en andere hobby’s nog tijd vrij te maken voor de zwemvereniging maar zonder de inzet van vrijwilligers op welke wijze dan ook kunnen wij de vereniging niet draaiende houden. Wij verwelkomen daarom ook alle hulp!

Wij willen iedereen die het afgelopen seizoen heeft geholpen enorm bedanken voor de inzet en tijd en hopen dat wij weer op jullie mogen rekenen in het nieuwe seizoen 2019-2020 en wensen jullie een hele fijne vakantie!

Diana, Petra, Bert, Thomas en Jackelien

Bestuur ZvZwartsluis