fallback-image

ZVZ zwemmers komen goed voor de dag tijdens Sport Emotion Cups

Zondag 2 November werd er door onze junioren en jeugd zwemmers gezwommen op de Sport Emotion Cup in Amsterdam. Een zwemwedstrijd met maar liefst 360 zwemmers aan de start. Voor ZVZ kwamen Chris en Erik v.d. Linden, Lindsey Berghuis, Juliёtte Jansen en Marit Boxum uit.

Chris v.d. Linden, Juliёtte Jansen en Lindsey Berghuis mochten voor het eerst deelnemen aan deze wedstrijd, en kwamen uit in de leeftijdscategorie Junioren 1 en 2.
Juliёtte zwom goede tijden en behaalde mooie resultaten op o.a. de 100 rug en 100 vrij. Op de 100 rug wist zij haar oude pr met maar liefst 6 seconden te verbeteren.
Lindsey mocht vandaag op 3 afstanden aan de start komen. Op alle afstanden kon zei goed meekomen met de concurrentie.
Chris liet zien dat hij al een prima conditie beheerst. Chris zwom goede tijden en behaalde mooie resultaten op de 100 vrij en 100 school. Op de 100 vlinder liet hij zien dat hij prima mee kan met de top van Nederland. Op deze afstand wist hij een 14de plaats te bemachtigen.

Erik v.d. Linden kwam voor ZVZ uit in de leeftijdcategorie junioren 3en 4. Erik zwom goede tijden en behaalde mooie resultaten op diverse afstanden. Met name de tijd die Erik zwom op de 100 rug leverde hem een plaats bij de beste 30 zwemmers op.

Marit Boxum kwam uit in de leeftijdscategorie Jeugd 1 en 2. Marit kwam uit op de afstanden 100 vrij, 100 rug en de 100 vlinderslag. Zie behaalde op de 100 vlinder en 100 vrij een nieuw persoonlijke record. De 100 vrij leverde haar een top 15 plaats op. Op de 100 vlinder en 100 rug kwam zei helaas een paar honderdste te kort voor een podium plaats.

Alle zwemmers van ZVZwartsluis kunnen dan ook terug kijken op een zeer geslaagde Sport Emotion Cup.

admin

Related Posts

Een fantastische opbrengst voor ZVZ met de Grote Clubactie

Een fantastische opbrengst voor ZVZ met de Grote Clubactie

ZvZ zwemmers scoren medailles in Genemuiden

ZvZ zwemmers scoren medailles in Genemuiden

Zwemmen bij ZVZ is ook teamsport

Zwemmen bij ZVZ is ook teamsport

21 medailles voor 7 ZvZ zwemmers

21 medailles voor 7 ZvZ zwemmers