ZvZ scoort op 8-kamp in Kampen: 29 PR’s en 12 medailles

ZvZ scoort op 8-kamp in Kampen: 29 PR’s en 12 medailles

Afgelopen zaterdag 11 februari was Zwemvereniging Zwartsluis (ZvZ) met maar liefst 18 zwemmers vertegenwoordigd op de 8-kamp in zwembad De Steur in Kampen. Iedere zwemmer kwam uit op de 25, 50 of 100 meter vrije slag én 25 of 50 meter schoolslag. En met 36 starts werden maar liefst 29 Persoonlijke Records (PR) gezwommen. Er was bijna geen zwemmer die geen snellere tijd had gezwommen dan zijn/haar oude tijd. Dat was echt een topprestatie voor de vereniging. Daarnaast gingen er ook nog 12 medailles mee naar Zwartsluis.

Milou Verhoef zwom zaterdag haar allereerste wedstrijd en wist gelijk 3de  te worden op de schoolslag. Voor Charlotte Smelt was er ook brons, maar voor haar op de 100 meter vrije slag. Sofie Hofstede, één van onze jongste zwemmers, ging met zilver naar huis voor de 25 meter schoolslag. Ruben Buit en Arthur Alberts waren beiden goed voor zilver op respectievelijk de 50 meter school- en 100 meter vrije slag.

Bijzonder was de uitslag van de 100 meter vrije slag voor junioren 1. Het podium zag namelijk ZvZ-paars omdat Isis den Brok, Rosalina Dolstra en Lise Visscher de 3de, 2de en 1ste plaats bemachtigden.

Rosa Visscher en Rick Smelt stonden beiden 2x op het hoogste plekje van het podium en gingen beiden met 2x goud naar huis. Knap gedaan hoor.

Tot slot de namen van de toppers die helaas geen eremetaal hebben gehaald, maar wel stevige PR’s hebben gezwommen: Bram Verhoef, Brian Kelly, Ryan Kruimer, Wessel Poelman, Ilse Buit, Marleen van den Berg, Vayèn Meekhof en Emmelien Smelt die alleen voor tijden mocht zwemmen.

Aline Smelt

Related Posts

Groot team ZVZ aan start bij 8-kamp

Groot team ZVZ aan start bij 8-kamp

ZVZ op koers in Zwolle

ZVZ op koers in Zwolle

Medailles voor alle ZVZ-zwemmers

Medailles voor alle ZVZ-zwemmers

ZvZ scoort medailles en pr’s bij B-kampioenschappen

ZvZ scoort medailles en pr’s bij B-kampioenschappen