Zapp your Planet opnames bij ZvZwartsluis

Zapp your Planet opnames bij ZvZwartsluis

filmopnames Zapp your Planet bij ZvZwartsluisVrijdagavond 7 april zijn wij, eerstejaarsstudenten van de studie Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam, afgereisd naar Zwartsluis om hier in opdracht van Zapp en het WNF een YouTube filmpje te maken.

Zapp your Planet is een actie van Zapp in samenwerking met het WNF waarbij kinderen door het hele land in actie komen voor een bedreigde diersoort. Dit jaar staat Zapp your Planet in het teken van de haai.

Wij als HvA-studenten zijn opzoek gegaan naar kinderen die samen met ons in actie willen komen voor de haai. Ons leek het een erg leuk idee om een zwemwedstrijd te organiseren, om zo kinderen aan te sporen om zelf ook in actie te komen. Zwemvereniging Zwartsluis leek ons de beste kandidaat om ons hierbij te helpen. Toen wij contact opnamen met Bert van der Linden van ZVZ was de Zwemvereniging erg enthousiast en bereid om met ons samen te werken. Wij mochten filmen tijdens de clubkampioenschappen.

Hoewel iedereen druk bezig was met deze kampioenschappen, werd er veel tijd vrij gemaakt om ons met onze opdracht te helpen. Tijdens het wachten op de prijsuitreiking hebben wij een zwemestafette gehouden tussen twee teams. Deze was uitermate spannend en na afloop werd de coach van het verliezende team in het water gegooid. Het winnende team heeft een Zapp your Planet taart gewonnen en heeft deze natuurlijk, als sportieve winnaars, gedeeld met hun tegenstanders!

Door de goede samenwerking tussen de zwemvereniging en ons, verliep de avond vlekkeloos en zijn wij superblij met het eindresultaat! Graag willen wij ZVZ nog een keer van harte bedanken voor hun goede hulp.

Met trots presenteren wij het eindresultaat: https://youtu.be/4pO5iLn5POI

 

Aline Smelt

Related Posts

Een fantastische opbrengst voor ZVZ met de Grote Clubactie

Een fantastische opbrengst voor ZVZ met de Grote Clubactie

ZvZ zwemmers scoren medailles in Genemuiden

ZvZ zwemmers scoren medailles in Genemuiden

Zwemmen bij ZVZ is ook teamsport

Zwemmen bij ZVZ is ook teamsport

21 medailles voor 7 ZvZ zwemmers

21 medailles voor 7 ZvZ zwemmers