fallback-image

Toppertjes bij Swimkick

Op zaterdag 20 december werd de laatste zwemwedstrijd van het jaar 2014 gezwommen in Meppel. Met 13 zwemmers was Zwemvereniging Zwartsluis op deze Swimkick-wedstrijd vertegenwoordigd. Absolute topper deze middag was Emmelien Smelt. Met haar 6 jaar wist ze twee keer een gouden plak te behalen op de 25 meter schoolslag en vrije slag. Ze werd op de voet gevolgd door Féline Sam die op dezelfde slagen en op dezelfde programmanummers twee keer zilver won.

Ook Linde Scholten was in topvorm. Op de 50 meter vlinderslag werd ze eerste en op de 100 meter vrije slag behaalde ze een zilveren plak.
Voor Storm Boxum was het de allereerste officiële wedstrijd en wat voor een: gelijk een zilveren medaille op de 25 meter vrije slag. Voor Jerry Brouwer was er een bronzen medaille op de 25 meter vlinderslag en voor Diede Veld was er ook een bronzen plak, maar dit keer voor de 25 meter vrije slag.


Voor Puck Fakkert, Noa Kijk in de Vegte, Jaydey en Kaylen Schonewille, Ferran en Tjessie Schoonewelle en Salo Veld waren helaas geen ereplaatsen weggelegd. Toch wisten ze allemaal hun zwemtijden te verbeteren en goede PR’s te behalen. En dat is nog belangrijker dan eremetaal. Want in de zwemsport gaat het erom dat je steeds jezelf weet te overtreffen. Daarom reikt de TC van de ZV Zwartsluis elk jaar een grote beker uit aan diegene die de meeste PR’s heeft gehaald in het seizoen.
We zijn benieuwd hoe sportief het jaar 2015 voor de ZV Zwartsluis zal worden.

admin

Related Posts

Een fantastische opbrengst voor ZVZ met de Grote Clubactie

Een fantastische opbrengst voor ZVZ met de Grote Clubactie

ZvZ zwemmers scoren medailles in Genemuiden

ZvZ zwemmers scoren medailles in Genemuiden

Zwemmen bij ZVZ is ook teamsport

Zwemmen bij ZVZ is ook teamsport

21 medailles voor 7 ZvZ zwemmers

21 medailles voor 7 ZvZ zwemmers