fallback-image

Succesvolle Overijsselse B-kampioenschappen voor zwemmers ZvZwartsluis

Op zondag 7 juni werden de Overijsselse B-Kampioenschappen in Zwolle gehouden, één van de grote wedstrijden waar het zwemseizoen mee afgesloten wordt. Namens ZvZwartsluis hadden 11 zwemmers voldaan aan de richttijden voor dit kampioenschap. Met het behalen van 7 persoonlijke medailles, waaronder 3 Overijsselse titels, kan met recht gesproken worden van een zeer goede seizoensafsluiting.

Opmerkelijk was dat dit jaar vooral de heren/jongens voor het goede resultaat zorgden. Thomas Lok greep tweemaal de winst: op de 100 meter vlinderslag, maar ook heel knap op de 200 meter wisselslag, en een bronzen medaille was er voor hem op de 100 rugslag. Op de 100 meter schoolslag was er winst voor ploeggenoot Alex Huizenga.

Bij de jongens junioren 2 verraste Daan Jansema door als tweede te eindigen op de 100 meter rugslag. Bij de jongens junioren 3 zette Julian Hansman een prima prestatie neer door als derde te eindigen op de 100 meter vrije slag. Ook een superprestatie was er vandaag voor Martijn Sam. Hij mocht vandaag alleen starten op de 100 meter vrije slag, maar wist op deze afstand wel zijn tijd met twee seconden te verbeteren.

Juliёtte Jansen hield de eer van de dames/meisjes hoog met het winnen van een zilveren medaille op de 100 meter vlinderslag. Prima prestaties waren er deze dag voor Getrude Corporaal, Esmee Kijk in de Vegte, Nathalie van Leusen, Mandy Hansma en Dominic Vis.

Aline Smelt

Related Posts

Diana van Leusen bedankt voor je jarenlange toewijding bij ZVZ!

Diana van Leusen bedankt voor je jarenlange toewijding bij ZVZ!

ZVZ zwemt Lange Afstanden Kampioenschappen

ZVZ zwemt Lange Afstanden Kampioenschappen

Mooie prestaties voor ZVZ in Wapenveld

Mooie prestaties voor ZVZ in Wapenveld

Persoonlijke records, limieten en clubrecord

Persoonlijke records, limieten en clubrecord