Sponsorzwemmen voor Nepal

Sponsorzwemmen voor Nepal

Op woensdag 2 september vanaf 18.15 uur gaan de ZvZ zwemmers zoveel mogelijk baantjes zwemmen om geld op te halen voor het Firefly kindertehuis in Nepal.
kindertehuis Firefly, Nepal
Dit kindertehuis in Kathmandu is ‘redelijk’ uit de aardbeving gekomen. Het pand heeft lichte schade maar dat is te overzien. Het kindertehuis biedt plaats aan 45 kinderen, maar door de ramp is er alleen op dit moment al een groei van bijna 60 kinderen. Dat kan het tehuis nauwelijks aan. Kinderen slapen met twee of drie in een bed en het eten en drinken moet op rantsoen.


Bouwondernemer Taco Jongman uit Vollenhove en Eddie Sevink uit Zwolle waren in Kathmandu tijdens de 1e aardbeving. Zij gaan eind september met een klein team terug naar Kathmandu (op eigen kosten) waar ze het weeshuis zullen herstellen en deze kinderen te helpen met onderdak, voeding, kleding en materialen. Zij willen deze kinderen graag een veilige plek geven. Hier werken wij graag aan mee! Jullie ook?

Op 2 september vanaf 18.15 uur gaan de ZvZ zwemmers baantjes zwemmen om geld op te halen voor deze kinderen. Ook zullen Taco en Eddie aanwezig zijn om te vertellen over hun ervaringen en over het kindertehuis. Er zullen foto’s getoond worden en er zal gelegenheid zijn om een donatie te geven voor dit goede doel.

Kom ons aanmoedigen!
Hierbij nodigen wij iedereen uit om de zwemmers aan te moedigen. Help ons helpen! Help de kinderen van Nepal! Zij zijn de toekomst van dit prachtige land. Maar zij kunnen dit niet alleen!

 

Download HIER het sponsor formulier

Aline Smelt

Related Posts

Een fantastische opbrengst voor ZVZ met de Grote Clubactie

Een fantastische opbrengst voor ZVZ met de Grote Clubactie

ZvZ zwemmers scoren medailles in Genemuiden

ZvZ zwemmers scoren medailles in Genemuiden

Zwemmen bij ZVZ is ook teamsport

Zwemmen bij ZVZ is ook teamsport

21 medailles voor 7 ZvZ zwemmers

21 medailles voor 7 ZvZ zwemmers