Regen van PR’s voor ZvZwartsluis

Regen van PR’s voor ZvZwartsluis

Op zaterdag 23 januari stond deel 3 van de minioren sprintserie op het programma voor de zwemmers van ZvZwartsluis. Dit keer in zwembad Bestevaer in Genemuiden.
Naast ZvZwartsluis deden ook zwemverenigingen De Eerste Kolk uit Genemuiden, ZV ‘44 uit Zwolle, Hera ‘11 uit Raalte, Steenwijk ‘34 uit Steenwijk en ’t Tolhekke uit Steenwijkerwold mee aan deze wedstrijd.minioren 23-01-16 Genemuiden

Voor Feline Sam was het de eerste keer dat ze mee mocht naar deze wedstrijd. Zie liet zien dat ze het niveau dat je voor deze wedstrijd nodig hebt, goed beheerste. Haar eerste afstand was de 100 wisselslag. Na een spannende race, kwam zij helaas net een paar honderdste tekort voor het goud.
Zei mocht het zilver in ontvangst nemen. Haar tweede afstand, de 50 vrije slag, was ze gebrand op revanche. Hier zwom ze met ruime voorsprong naar de 1ste plaats.

Voor Marnick v.d. Belt stond de 200 wisselslag en 50 vrije slag op het programma. Voor hem was het de eerste keer dat hij 200 wisselslag mocht zwemmen. Het ging niet helemaal naar zijn wens. Op de 50 vrije slag liep alles wat soepeler en mocht hij de bronzen medaille in ontvangst nemen.

Nog meer medailles waren er voor de volgende ZvZ zwemmers:
Zilver voor Hannah Hulst op de 200 wisselslag, goud voor Kim Schraa op de 200 wisselslag, zilver voor Anna Klomp op de 50 vrije slag, brons voor Myrthe Dorgelo op de 100 wisselslag. Myrthe zwom deze dag voor het eerst de 400 vrije slag. Ondanks dat ze niet fit was, zette ze ook daar een prima prestatie neer.

Bij de 200 meters was het een echte PR-regen bij de junioren, zowel de jongens als de meiden hebben supersnel gezwommen!

Aline Smelt

Related Posts

Een fantastische opbrengst voor ZVZ met de Grote Clubactie

Een fantastische opbrengst voor ZVZ met de Grote Clubactie

ZvZ zwemmers scoren medailles in Genemuiden

ZvZ zwemmers scoren medailles in Genemuiden

Zwemmen bij ZVZ is ook teamsport

Zwemmen bij ZVZ is ook teamsport

21 medailles voor 7 ZvZ zwemmers

21 medailles voor 7 ZvZ zwemmers