Overijsselse Winter B-Kampioenschappen

Overijsselse Winter B-Kampioenschappen

overijsselse winter B-KampioenschappenDit jaar werd de Overijsselse winter B kampioenschappen gehouden in de Vrolijkheid te Zwolle.  In dit weekend zijn er veel persoonlijke records gezwommen en zijn er 11 podiumplaatsen behaald,  waarvan 2 maal een Overijsselse titel.

De eerste wedstrijddag is er goed gezwommen door de zwemmers van ZVZ. Juliëtte behaalde een tweede plaats op de 100 meter vrijeslag met een dik persoonlijk record.  Alex zwom op de 100 meter wisselslag een persoonlijk record in een tijd van 1.10.56 en behaalde hiermee een podiumplaats.  Ook Marcel ging deze dag met brons naar huis op de 100 vlinderslag. 

De tweede dag zijn er veel medialles behaald voor de zwemvereniging.  Julian zwom dit weekend 3 afstanden en behaalde hiermee 2 persoonlijke records.  Daan mocht dit weekend op 2 afstanden starten,  op de 100 meter rugcrawl haalde hij het zilver binnen.  Juliëtte zwom deze dag de 100 meter schoolslag en wisselslag.  Op de 100 meter schoolslag werd ze tweede en op de 100 meter wisselslag mag zij zich Overijsselse B winter kampioen noemen. Marcel mocht maar liefst op 7 afstanden starten.  Met een spannende race werd hij eerste op de 50 rugcrawl en behaalde Thomas hier een derde plek.  Op de 50 en 100 meter vrijeslag mochten de drie heren Thomas,  Marcel en Alex starten.  Het was een erg spannende strijd op de 100 vrijeslag.  Marcel zwom hierbij onder de miniut in een tijd van 59,33 en werd hiermee tweede ook werd hij tweede op de 100 rugcrawl.  Een erg knappe prestatie.  Op de 50 meter vrijeslag tikte Alex als derde aan in een tijd van 26,91. 

Dit weekend mochten Stefan,  Esmee en Martijn ook op meerdere afstanden starten.  Hun behaalden ook meerdere persoonlijke records, waar ze trots op kunnen zijn. Er is dit weekend een erg knappe prestatie geleverd door alle zwemmers van ZVZwartsluis op de Overijsselse winter B kampioenschappen.

Aline Smelt

Related Posts

Diana van Leusen bedankt voor je jarenlange toewijding bij ZVZ!

Diana van Leusen bedankt voor je jarenlange toewijding bij ZVZ!

ZVZ zwemt Lange Afstanden Kampioenschappen

ZVZ zwemt Lange Afstanden Kampioenschappen

Mooie prestaties voor ZVZ in Wapenveld

Mooie prestaties voor ZVZ in Wapenveld

Persoonlijke records, limieten en clubrecord

Persoonlijke records, limieten en clubrecord