Mooie resultaten op Overijsselse B-kampioenschappen

Mooie resultaten op Overijsselse B-kampioenschappen

ZvZwartsluis OV B-kampioensch. ZwolleZaterdag 16 december en zondag 17 december werden in zwembad De Vrolijkheid te Zwolle de Overijsselse B-kampioenschappen gezwommen. Van ZvZwartsluis gingen 7 zwemmers naar deze wedstrijd. Bij de heren verschenen Julian Hansman en Martijn Sam aan de start en bij de dames Juliëtte Jansen, Lisanne de Jonge, Carlijne Sam, Roos Schuite en Annejèn Smelt.

Op zaterdag was er voor Julian goud op de 50 meter vrije slag (pr 27.68 sec.), zilver op de 100 meter rugslag en brons op de 100 meter vlinderslag. Martijn behaalde zilver op de 50 meter schoolslag (pr 36.56 sec.). Zilveren medailles waren er ook voor Roos op de 50 meter rugslag en voor Juliëtte op de 50 m vlinderslag.

Als laatste afstand werd zaterdag de 4 keer 100 meter vrije slag estafette dames gezwommen waar ZvZ met een heel jong team aan de start kwam. In deze estafette kwamen Carlijne, Roos, Annejèn (alle drie nog junioren) en Lisanne aan de start. Zij wisten met z’n vieren een mooie zesde plaats te behalen.
PR’s waren er zaterdag verder nog voor Annejèn op de 50 meter rugslag (37.95 sec.), voor Carlijne op de 50 meter vlinderslag (39.38 sec.)

Zondag verscheen iedereen weer fris aan de start van het volle programma.
Voor de dames stond zondag de 50 meter schoolslag, de 100 meter vlinder, de 50 vrij, de 100 meter rugslag en de 200 meter wisselslag op het programma. In de laatste serie moesten de aanwezige dames zich bewijzen in de estafette 4×100 meter wisselslag.

De heren moesten zondag aan de start verschijnen van de 100 meter vrije slag, de 50 meter rugslag, de 100 schoolslag en de 50 meter vlinderslag.

Julian en Martijn moesten bij de 100 meter vrij naast elkaar starten en hadden één doel: onder de minuut zwemmen en dat is gelukt. Beide heren hebben resp. 59.42 sec. en 59.45 sec. gezwommen.
Medailles waren er zondag voor Juliëtte (zilver en brons), Martijn (2x zilver), Julian (2x goud en zilver),  Annejèn (brons) en Roos (zilver).

Persoonlijke records waren er voor Carlijne , Juliëtte, Roos, Martijn en Julian.

Aline Smelt

Related Posts

Diana van Leusen bedankt voor je jarenlange toewijding bij ZVZ!

Diana van Leusen bedankt voor je jarenlange toewijding bij ZVZ!

ZVZ zwemt Lange Afstanden Kampioenschappen

ZVZ zwemt Lange Afstanden Kampioenschappen

Mooie prestaties voor ZVZ in Wapenveld

Mooie prestaties voor ZVZ in Wapenveld

Persoonlijke records, limieten en clubrecord

Persoonlijke records, limieten en clubrecord