Minioren ZvZ zwemmen eerste wedstrijd in Genemuiden

Zaterdag 26 september zwommen 8 minioren van ZvZwartsluis (dit zijn de jongste ZvZ zwemmers) hun eerste wedstrijd na de corona-stop. Dit keer in zwembad Bestevaer in Genemuiden. Voor Arthur Alberts, Isis den Brok, Wessel Poelman, Jur ten Napel, Dylan Freriksen, Jimmy Fisca, Rens Bakker en Ruben Buit was dit een leuke wedstrijd waarbij de zwemmers bij alle afstanden een medaille hebben behaald (de nummers 4 t/m 7 kregen een prestatiemedaille). Jur ten Napel en Isis den Brok deden voor het eerst mee aan een zwemwedstrijd, een hele ervaring!

Persoonlijke records
Arthur Alberts en Ruben Buit zwommen beiden grote persoonlijke records (pr’s). Arthur knalde op de 400 meter vrije slag naar een tijd van 6.08.42. Ten opzichte van zijn vorige tijd (6.45.64) is dat een geweldige pr van maar liefst 37 seconden! Hiervoor behaalde hij een prachtige zilveren medaille. Ook Ruben scoorde een prachtige pr op de 50 meter rugslag. Zijn oude tijd van 1.04.30 verbeterde hij naar 0.58.17, een pr van 6 seconden! Hij won hiervoor een bronzen medaille.

Medaillewinnaars
Arthur Alberts scoorde een gouden medaille op de 100 meter rugslag, een zilveren medaille op de 100 meter schoolslag en ook zilver op de 400 meter vrije slag. Ruben Buit behaalde een gouden medaille op de 50 meter schoolslag en een zilveren medaille op de 50 meter rugslag. Wessel Poelman scoorde een gouden medaille op de 50 meter rugslag en een zilveren medaille op de 50 meter schoolslag. Voor Rens Bakker was er een gouden medaille op de 50 meter schoolslag en een bronzen medaille voor de 50 meter vrije slag.
Arthur, Jimmy, Wessel en Isis zwommen samen de 4x 50 meter vrije slag waarbij ze een mooie 2e plaats behaalden.