Internationaal Azuro toernooi Delfzijl

Internationaal Azuro toernooi Delfzijl

Zaterdagochtend 1 februari vertrokken we met 6 zwemmers naar het hoge noorden: op naar Delfzijl voor het internationale Azuro toernooi, verdeeld over 2 dagen. De zwemmers die meededen waren Cas, Floor, Kaylen, Carlijne, Juliëtte en Julian. Jaydey moesten we helaas  afmelden omdat hij nog steeds niet fit was, hij kon samen met Pepijn en een aantal ouders de zwemmers aanmoedigen. Alle zwemmers mochten per dagdeel 3x aan de start verschijnen.

Azuro toernooi Delfzijl

We begonnen zaterdagmiddag fris aan de wedstrijd, wat resulteerde in knappe PR’s en een aantal medailles. Zaterdagavond hebben we gezellig met de hele club gegeten en daarna in het hotel ons nog een aantal uren ons vermaakt, ieder op zijn eigen manier. Zondagochtend zaten we weer op tijd (8.00 uur) aan het ontbijt wat voor sommigen best lastig was. Maar toen we om 10.00 uur weer in het zwembad waren, was de focus weer terug en werd er weer goed gezwommen. Met als resultaat wederom mooie PR’s en een aantal medailles.

  • Kaylen was dit weekend in een topvorm: ze haalde de ene medaille na de andere. Ze mocht maar liefst 3 medailles ophalen: brons op de 100 m vrij en op de 50 m schoolslag en zilver op de 50 m vrije slag. En maar liefst 5 PR’s waarvan ze de 100 m vlinder maar liefst 12 seconden aanscherpte.
  • Voor Juliëtte was er een zilveren medaille op de 100 m vlinder die we gemist hadden, maar die ze gelukkig de volgende dag uitgereikt kreeg.
  • Julian behaalde op zijn slag de 100 m schoolslag een bronzen medaille.
  • Cas zat ook in de goede flow en heeft zichzelf maar liefst 4 keer verbeterd.
  • Floor liet zich ook niet kennen en heeft ook op 2 afstanden sneller gezwommen dan ze ooit gedaan had, en de andere PR’s benaderd.
  • Carlijne was niet in de vorm die ze zou willen, maar toch heeft ze op haar afstanden in de buurt van haar PR gezwommen. Wat dan ook wel de motivatie laat zien om toch ervoor te gaan.

Zondagmiddag vertrokken we weer tevreden naar huis! Kortom: een succesvol maar vooral ook een gezellig weekend!

Aline Smelt

Related Posts

Diana van Leusen bedankt voor je jarenlange toewijding bij ZVZ!

Diana van Leusen bedankt voor je jarenlange toewijding bij ZVZ!

ZVZ zwemt Lange Afstanden Kampioenschappen

ZVZ zwemt Lange Afstanden Kampioenschappen

Mooie prestaties voor ZVZ in Wapenveld

Mooie prestaties voor ZVZ in Wapenveld

Persoonlijke records, limieten en clubrecord

Persoonlijke records, limieten en clubrecord