Clubkampioenschappen bij ZvZ

Clubkampioenschappen bij ZvZ

De ZvZ clubkampioenschappen konden aan het begin van dit zwemseizoen niet doorgaan vanwege corona maar gelukkig konden we het zwemseizoen toch nog hiermee afsluiten. Vrijdagavond 2 juli deden 40 ZvZ zwemmers mee aan de Active Creations clubkampioenschappen. Dit jaar zwommen groot en klein, wedstrijdzwemmers en recreanten, door elkaar. Emmelien Smelt en Julian Hansman waren dit jaar de snelste ZvZ zwemmers en mogen zich clubkampioenen van 2021 noemen.

Voor veel jongere zwemmers was dit hun eerste ervaring met wedstrijdzwemmen en was het allemaal best spannend. De jongste deelnemers zwommen 1 baan (25 meter); de oudere deelnemers zwommen 2 banen (50 meter) schoolslag, rugcrawl en borstcrawl. De clubkampioenschappen eindigden met een estafette waar alle zwemmers aan meededen.

Bekers, medailles en oorkondes
Aan het eind van de wedstrijd werden alle gezwommen tijden bij elkaar opgeteld. Voor de zwemmers met het minste aantal punten, die dus in hun leeftijdscategorie het snelste hadden gezwommen, stond er een mooie beker te wachten. Voor alle deelnemers was er een herinneringsmedaille en een oorkonde. Een mooie herinnering aan dit jaarlijks terugkerende evenement!

Clubkampioenen 2021
Ook dit jaar zijn er weer 2 clubkampioenen: Emmelien Smelt was het snelste bij de dames; bij de heren was dit Julian Hansman. Zij mogen zich clubkampioen 2021 noemen.

We bedanken sponsor Active Creations uit Zwartsluis waardoor het mogelijk was om deze clubkampioenschappen te organiseren. Bekijk alle foto’s op ZwartsluisActueel.

Aline Smelt

Related Posts

Groot team ZVZ aan start bij 8-kamp

Groot team ZVZ aan start bij 8-kamp

ZVZ op koers in Zwolle

ZVZ op koers in Zwolle

Medailles voor alle ZVZ-zwemmers

Medailles voor alle ZVZ-zwemmers

ZvZ scoort medailles en pr’s bij B-kampioenschappen

ZvZ scoort medailles en pr’s bij B-kampioenschappen