7-kamp Steenwijk

7-kamp Steenwijk

Zaterdag 9 oktober jl. deden 15 zwemmers van ZvZwartsluis mee aan deel 2 van de 7-kamp in zwembad Waterwijck in Steenwijk. Bij deze wedstrijd werden alleen de rugslag en schoolslag gezwommen. Een leuke, gezellige wedstrijd waar ZvZwartsluis in totaal 17 PR’s scoorde.
De wedstrijd begon met een estafette waar de estafetteploeg van ZvZ, bestaande uit Salo Veld, Evan Bakker, Emmelien Smelt en Kim Schraa een mooie derde plaats behaalde bij de 4x 100 meter schoolslag.
Bij de jongste zwemmers behaalde Vajèn Meekhof een zilveren medaille en Ilse buit een gouden medaille op de 25 meter rugslag. Op de 50 meter rugslag sleepte Wessel Poelman een zilveren medaille in de wacht en was er een bronzen medaille voor Rens Bakker.
Bij de dames behaalden Emmelien Smelt een eerste plaats en scoorde Hanna Bakker een bronzen medaille. Rick Smelt en Arthur Alberts bemachtigden resp. een gouden en een zilveren medaille bij de heren op deze afstand.
ZvZ was ook succesvol op de schoolslag. Daar behaalden Vajèn Meekhof en Ilse Buit allebei een gouden medaille op de 25 meter. Ruben Buit en Rens Bakker bemachtigden resp. een 1e en een 2e plaats op de 50 meter schoolslag. Bij de 50 meter schoolslag voor dames waren er gouden medailles voor Emmelien Smelt, Kim Schraa en Juliëtte Jansen. In hun eigen leeftijdsklasse behaalden zij alledrie een 1e plaats.
Bij de heren scoorden Arthur Alberts en Rick Smelt allebei een zilveren medaille op de 50 meter schoolslag, ook in hun eigen leeftijdsklasse.
Veel ZvZ zwemmers behaalden mooie PR’s en dat alleen is al een hele prestatie!

Aline Smelt

Related Posts

Een fantastische opbrengst voor ZVZ met de Grote Clubactie

Een fantastische opbrengst voor ZVZ met de Grote Clubactie

ZvZ zwemmers scoren medailles in Genemuiden

ZvZ zwemmers scoren medailles in Genemuiden

Zwemmen bij ZVZ is ook teamsport

Zwemmen bij ZVZ is ook teamsport

21 medailles voor 7 ZvZ zwemmers

21 medailles voor 7 ZvZ zwemmers