12 podiumplaatsen voor 5 ZVZ-ers

Afgelopen zaterdag 8 oktober vond de eerste ronde Junioren-Jeugd-Senioren-circuit plaats in het zwembad van Raalte. De oudere zwemmers van 7 zwemverenigingen uit de regio zwommen tegen elkaar en Zwemvereniging Zwartsluis werd door 5 zwemmers vertegenwoordigd. Deze 5 toppers waren wel goed voor 12 podiumplaatsen en 13 persoonlijke records. Trainster Jackelien Wassens was dan ook zeer tevreden.

Rosa Visscher wist op 3 afstanden haar PR te verbeteren, waarvan één super-PR van 18 seconden op de 200 meter schoolslag. Het leverde Rosa dan ook een zilveren medaille op. Emmelien Smelt behaalde 2 PR’s en won 3 keer een gouden medaille op de 200 schoolslag, 200 wisselslag en 50 meter vlinderslag.

Arthur Alberts was ook in vorm met zijn 3 PR’s (o.a. 15 seconden PR op de 200 wisselslag) én 3 medailles: brons op de 200 wisselslag én 100 meter vrije slag en goud op de 100 meter rugslag. Cas Kleinpenning wist ook 3 PR’s te zwemmen en werd eerste op de 50 meter vlinderslag en derde op de 100 meter vrije slag. Tenslotte was er voor Rick Smelt naast 2 PR’s ook goud op de 200 meter wisselslag en twee zilveren medailles op de 50 meter vlinderslag én 100 meter rugslag.