Persoonlijke record regen in Dedemsvaart

Persoonlijke record regen in Dedemsvaart

Goed optreden zwemmers ZVZ in dedemsvaart
Goed optreden zwemmers ZVZ in dedemsvaart

Marit Boxum behaald 6de NJK limiet in Drachten

Zaterdag 1 maart werd er door de zwemmers van ZVZwartsluis op twee verschillende wedstrijden gezwommen. De selectie zwemmers reisden met 8 zwemmers af naar Dedemsvaart, die zelfde dag werd er door Marit Boxum in Drachten gezwommen.

Annemieke Hulst en Esmee Kijk in de Vegte mochten beide als eerste het spits afbijten op de 200 meter vrije slag. Annemieke zwom deze afstand voor het eerst en zij zette een prachtige tijd neer. Esmee zwom op deze afstand een persoonlijk record.

Daarna was het de beurt aan Julian Hansman en Chris van der Linden. Beide jongens zwommen eveneens een persoonlijk record. Na de 200 meter vrije slag stond de 100 meter wisselslag op het programma voor Thomas Lok en Erik van der Linden. Thomas en Erik zwommen op deze afstand beide een persoonlijk record. Hannah Hulst zwom voor het eerst een 400 meter vrije slag. Ze zette een keurige tijd neer op de klok. Daarna was het de beurt aan Lindsey Berghuis. Zij zwom deze afstand in een persoonlijk record. Na de 400 meter vrije slag stond de 200 meter wisselslag op het programma voor Esmee Kijk in de Vegte en Julian Hansman. Beide hebben een mooie tijd op de klok gezet.

Annemieke mocht gelijk daarna starten op de 100 meter vrije slag. Ze zwom een persoonlijk record. Daarna was het de beurt aan Erik van der Linden. Hij zette een nette tijd neer op de klok. De dag werd afgesloten door Thomas Lok en Chris van der Linden. Zij zwommen de 400 meter vrije slag en sloten de dag af met twee grote persoonlijke records. Met z’n allen keerden we tevreden huiswaarts.

 

Dezelfde dag mocht Marit boxum in Drachten tussen de Nationale toppers zwemmen.

Na ’s ochtends eerst training gevolgd hebbende van het KNZB Talenten team in zwembad De Welle in Drachten onder toeziend oog van bondcoach Tites Mennen volgde er ’s middags nog een wedstrijd in hetzelfde zwembad. In en zwemveld met veel Nationale toppers kwam Marit uit op de 100 vrije slag waar ze net iets boven haar persoonlijke tijd zwom.Op de 400 wisselslag behaalde Marit haar 6e Limiet voor de Nederlandse Kampioenschappen Lange Baan in Amsterdam. Op dezelfde afstand wist ze naar een 4de plaats te zwemmen, een hele goede prestatie tussen de Nederlandse top.

admin

Related Posts

Groot team ZVZ aan start bij 8-kamp

Groot team ZVZ aan start bij 8-kamp

ZVZ op koers in Zwolle

ZVZ op koers in Zwolle

Medailles voor alle ZVZ-zwemmers

Medailles voor alle ZVZ-zwemmers

ZvZ scoort medailles en pr’s bij B-kampioenschappen

ZvZ scoort medailles en pr’s bij B-kampioenschappen

No Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *